Welcome Allen Store !

0742 132 647

contact@soigne.ro

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII – www.soigne.ro


1. INTRODUCERE
Site-ul www.soigne.ro, este proprietatea S.C SOIGNE BOUTIQUE  S.R.L, cu sediul in Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 307, înregistrată cu Nr Reg Com: J13/537/2018, CUI: 35817490, capital social: 400 RON si va fi numita in continuare VANZATOR.
Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.soigne.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie tot documentul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.Vanzatorul, SOIGNE BOUTIQUE SRL, isi asuma dreptul de a modifica in orice moment aceste prevederi fara a fi necesara o  notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la cea mai recenta versiune si poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
Vanzatorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.soigne.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SOIGNE BOUTIQUE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.soigne.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Vanzator, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului Vanzatorului.

2. DEFINITII
Vanzator – Societatea Comerciala SOIGNE BOUTIQUE SRL cu sediu social in Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 307, Nr Reg Com: J13/537/2018; CUI: 35817490, capital social: 400 RON.
Client/Utilizator – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat ce vizualizeaza paginile acestui magazin online www.soigne.ro si care lanseaza o Comanda.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
Continut – toate informatiile disponibile pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (calculator, tableta, telefon, e.t.c.).

3. DREPTUL DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.soigne.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SOIGNE BOUTIQUE  SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SOIGNE BOUTIQUE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.soigne.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

4. PRODUSE SI SERVICII – POLITICA DE PRETURI SI PLATI
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.soigne.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe site-ul  www.soigne.ro  sunt finale. Inainte de finalizarea comenzii Clientul va sti exact care este pretul final pe care ar trebui sa il plateasca pentru comanda, inclusiv cheltuielile de livrare mentionate in capitolul Costuri de Livrare.
De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

Plata produselor
- Plata în numerar – Ramburs la curier – Plata cu numerar se face în lei, integral, reprezentând contravaloarea comenzii si a transportului (daca este cazul) la reprezentantul firmei de curierat, in momentul primirii coletului.
- Plata prin banca – plata prin banca se face in avans prin depunere la ghiseul bancii unde are cont Vanzatorul sau prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca vor fi furnizate Clientului, prin mijloacele agreate de comunicare, in cazul alegerii acestei optiuni sau pot fi consultate si pe pagina de Contact.
- Plata online prin card bancar - plata se face cu un card de debit sau credit (Visa sau MasterCard), prin intermediul unei pagini securizate apartinand procesatorului de plati MobilPay (www.mobilpay.ro), unde veti introduce datele cardului cu care doriti sa achitati contravaloarea comenzii. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.  
IN CAZUL PLATII ONLINE CU CARDUL TRANZACTIA SE REALIZEAZA IN MEDIU SIGUR, ASIGURAT DE PROCESATORUL DE PLATI MobilPay IAR SITE-UL WWW.SOIGNE.RO NU ARE ACCES LA DATELE CARDULUI.  
In cazul platii in avans, prin ordin de plata, livrarea produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

5. COMANDA
Plasarea unei comenzi
Primul pas consta in alegerea produsului existent pe stoc. Dupa ce ati gasit produsul dorit apasati butonul ”ADAUGA IN COS” si după aceea apasati butonul ''FINALIZEAZA COMANDA'', furnizati datele de contact solicitate (nume, adresa, nr. telefon, e-mail). In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al Vanzatorului pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare si plata.
Comanda lansata de Client devine valabila din momentul acceptarii si confirmarii ei de catre Vanzator.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu expedia comenzi daca la contactarea Clientului pentru confirmarea comenzii acesta nu raspunde.
Desi majoritatea produselor afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail). In functie de noile informatii furnizate, dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.
Clientul poate efectua comenzi telefonice asistat prin telefon de un reprezentant al Vanzatorului. Termenii si Conditiile mentionate in acest donument se aplica si acestor comenzi.

Anularea unei comenzi
Comanda poate fi oricand anulata in perioada dintre data plasarii comenzii si data confirmarii acesteia de catre Vanzator, prin transmiterea de catre Client a unei solicitari scrise la adresa de e-mail: contact@soigne.ro. Solicitarea trebuie sa contina numarul comenzii pentru care se solicita anularea totala sau partiala. In caz de anulare partiala se vor indica produsele si cantitatile anulate.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda dacă datele furnizate de catre Client sunt incorecte si/sau incomplete sau dacă solicitarile clientului ies din tiparul normal al unei comenzi online (cu titlu de exemplu, fara a fi limitativ: comanda unor cantitati exagerate de produse, etc.) .
Orice astfel de anulare a comenzii de catre Vanzator nu angajeaza in niciun mod raspunderea Vanzatorului pentru prejudiciile cauzate clientului, cu exceptia restituirii contravalorii produselor in cazul in care acestea au fost deja achitate.

6. LIVRAREA
Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat rapid ''Fan Courier'' (în toată țara).
Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de Client în comanda.
Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 3-7 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator. Pentru a afla in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare la un reprezentant al www.soigne.ro, la tel: 0742 132 647 sau e-mail: contact@soigne.ro .
Vânzătorul nu este raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au fost livrate in stare buna. Factura constituie anexa la contractul de vanzare/cumparare, conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea de primire cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest Client.

Costuri de Livrare:
- GRATUIT – la doua produse achizionate (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului Fan Courier) .
- 24 RON -  pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului Fan Courier.
- GRATUIT–pentru comenzile din Bucuresti sau Constanta.

7. DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT SI RETURNAREA PRODUSELOR
Dreptul de retragere din contract
Clientul poate denunta unilateral contractul cu Vanzatorul fara a invoca un motiv, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor, conform legislatiei in vigoare cu privire la regimul juridic al contractelor la distanța (OUG 34/2014, Lege 249/2015).
Formularul de retragere poate fi descarcat din site, completat și transmis electronic la adresa de e-mail contact@soigne.ro. La aceeași adresa de e-mail se poate transmite și orice alta declarație neechivoca de retragere din contract. Cererea de retragere mai poate fi comunicata Vanzatorului în scris (plic la poșta), prin telefon sau prin viu grai la sediul vanzatorului.
Clientul NU beneficiază de dreptul de retragere dacă  produsele livrate au fost realizate conform specificatiilor furnizate de Client sau produsele au fost personalizate în mod clar la cererea Clientului.
Cererea de retragere va produce efecte doar dacă produsele vor fi returnate vanzatorului înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de către Client, în starea în care au fost livrate, fără a prezenta urme de folosire.
Consecințele retragerii din contract
In cazul retragerii din contract, Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului pentru care Clientul  s-a retras din contract, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea de catre Client a altei modalitati de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Vanzator, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care produsul pentru care s-a retras din prezentul contract intra in posesia vanzatorului. Rambursarea se va efectua prin transfer bancar în termen de 14 zile de la primirea produselor de către Vanzator.
Costul direct al returnarii produselor revine Clientului. Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si aspectului produselor.
Odata cu denuntarea contractului Clientul va specifica modalitatea de compensare, alegand din:
1. Inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2. Primirea banilor înapoi, prin transfer în cont bancar.
Daca Clientul alege prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de Client este mai ieftin atunci Vanzatorul va returna diferenta in termen de maxim 30 de zile calendaristice, in contul bancar al Clientului.
- daca produsul ales de Client este mai scump atunci Clientul va plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.
In cazul in care Clientul alege varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa comunice Vanzatorului un cont bancar de-al sau si Vanzatorul va transfera, in maxim 14 zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in bani.  
Conform ordonantei guvernamentale 34/04.06.2014, clientul are dreptul sa returneze sau sa inlocuiasca produsul o singura data.
                                   
COSTUL DIRECT PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR VA FI SUPORTAT DE CATRE CLIENT
Conditii pentru returnarea produselor:
Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nedeteriorat. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, cusaturi rupte sau fortate, murdarie etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, formular de retur (fie pe mail la contact@soigne.ro, fie printat si trimis in colet), toate etichetele si ambalaj adecvat pentru protecția împotriva deteriorarii produsului în timpul transportului.
Returul produselor se supune legii contractelor incheiate la distanta numai pentru produsele care sunt comandate exclusiv online.

8. GARANTIA PRODUSELOR
Produsele achizitionate prin www.soigne.ro se supun conditiilor de garantie pentru conformitate prevazute de legea 449/2003 Republicata, OG 21/1992 republicata si OG 34/2014. Pentru toate aceste produse oferim certificat de garantie valabil 30 de zile calendaristice de la primirea coletului cu conditia respectarii recomandarilor de intretinere si utilizare.
In cazul lipsei conformitatii, Clientul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.
Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si utilizare prezentate mai jos.
Deteriorarile de genul zgarieturilor, petelor sau rupturilor etc., ce au fost produse de catre Client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.
Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garantiei.
Orice reparare sau inlocuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre Vanzator.
Pentru orice informatii referitoare la garantie va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@soigne.ro sau la numarul de telefon 0742 132 647

9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Prin inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, clientul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopul administrarii calitatii de membru al site-ului si/sau al contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi si cu primirea oricaror comunicari din partea Vanzatorului, pentru realizarea activitatilor de comunicare și marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal este dat si pentru perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau a contractului de vanzare cumparare in scopuri de comunicare oferte prin e-mail.
Clientul si/sau membrul, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor si isi poate exercita aceste drepturi adresandu-se Vanzatorului. Clientul si/sau membrul a fost informat de faptul ca datele sale cu caracter personal ar putea fi transmise catre terti, catre autoritatile competente si/sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.
Vanzatorul aduce la cunostinta Clientului si/sau membrului ca este notificat la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal si isi desfasoara activitatea si in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și în conformitate cu  decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.
Magazinul online www.soigne.ro va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (procesarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Care sunt informatiile de care avem nevoie?
Pentru a putea procesa în condiții optime comenzile online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, adresa e-mail, adresa de livrare si numar de telefon.
Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.

10. CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING – ERORI DE FUNCTIONARE
Site-ul www.soigne.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.soigne.ro.
FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SOIGNE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.

11. DISPOZITII FINALE
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.soigne.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.soigne.ro, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel si dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul produselor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate de noi.
Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania.
Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana.


Copyright © Soigne.ro Toate drepturile rezervate.