Welcome Allen Store !

0742 132 647

contact@soigne.ro

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

DEFINIȚII

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil în România din 25 mai 2018), Soigne Boutique S.R.L. este “operator” de date cu caracter personal.
GDPR” - Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.
“operator” înseamnă persoana fizica sau juridica care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu character personal. 
„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă printr-un element, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online.

SCHIMBĂRI

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul document oridecâteori este necesar. În cazul în care se fac modificări ale acestui material, clienții vor fi notificați pe e-mail sau prin intermediul website-ului înainte ca schimbările să intre în vigoare. Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM?  

a) Informațiile furnizate voluntar  
Când utilizati formularul de pe site, când ne contactati prin telefon sau e-mail sau comunicati cu noi în orice mod, ne dati în mod voluntar informațiile pe care prelucrăm. Aceste informații includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, data nasterii, adrese de livrare / de corespondenta / de domiciliu, date firma pentru emitere facturi. Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon,etc.

Oferindu-ne aceste informații, noi le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Nu dezvăluim sau tranferăm informații către terți.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS CU CARACTER PERSONAL.

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont In platforma Fashion Days. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.


ÎN CE SCOPURI COLECTĂM DATELE.

  • Pentru a vă înregistra și gestiona contul personal pe site
  • Pentru a vă procesa comenzile și retururile prin serviciile noastre online
  • Pentru a vă trimite notificări prin mesaje email cu privire la starea livrării
  • Pentru a vă contacta în eventualitatea oricăror probleme cu livrarea articolelor dumneavoastră
  • Pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră și a vă informa cu privire la serviciile noi sau modificate
  • Pentru a efectua analize cu scopul de a vă furniza oferte de marketing și informații relevante
  • Pentru a valida faptul că aveți vârsta legală pentru cumpărături online (data nasterii)
  • Pentru a ne testa și îmbunătăți sistemele cu ajutorul cărora vă oferim serviciile noastre
  • Pentru a împiedica utilizarea greșită sau necorespunzătoare a serviciilor noastre        


CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Dacă datele dumneavoastră sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți cere ca aceste informații să fie corectate sau eliminate. Nu putem elimina datele dumneavoastră atunci când există o cerință legală de a le păstra, cum ar fi regulile de contabilitate, sau atunci când există alte temeiuri legale pentru păstrarea datelor, cum ar fi datoriile neachitate. Vă puteți retrage consimțământul privind utilizarea de către noi a datelor în scopuri de marketing în orice moment. Ne puteti contacta prin e-mail la adresa contact@soigne.ro

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? CUM SUNT PROTEJATE DATELE?

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele care sunt transferate către terți sunt folosite doar pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus, dupa cum urmeaza:

Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile dumneavoastră altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare, firme de curierat, firme catre care avem externalizate servicii de contabilitate. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;

Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziţie sau o hotărâre judecătorească);

Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile tale. În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.
Toate detaliile legate de plățile cu cardul pe Site sunt preluate și prelucrate direct și criptat, în conformitate cu standardele internaționale de securitate de către procesatorul de plăți afisat pe site, noi neinteracționând în niciun moment cu datele dvs.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de retragere a consimțământului; 
În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, va puteti retrage consimțământul în orice moment, în mod gratuit, prin transmiterea unui e-mail pe adresa customercare@pnkcasual.ro cu subiectul „retragere consimțământ”. 
Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
In cazul improbabil în care clienții au suferit daune din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale și noi nu am tratat plângerea în mod corespunzător, exista posibilitatea de a trimite o plângere autorității superioare (A.N.S.P.D.C.P.) . 
Dreptul de a te adresa justiției; 
Dreptul de acces; 
Aveti  dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, aveti dreptul de acces la datele respective.
Dreptul la ștergerea datelor;
În situațiile în care (1) datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) va opuneti prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, aveti dreptul de a obține ștergerea datelor care va privesc, fără întârzieri nejustificate.
Dreptul la restricționarea prelucrării; 
Aveti dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:
(a) contestati exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegală, iar dvs. va opuneti ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dvs. ni le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
(d) v-ati opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI URMĂTOARELE:

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem solicitărilor dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu vă putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea dvs. de acces, va vom informa despre motivul refuzului.

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dvs. sau doriți să vă exercitați drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem, ne puteți scrie la adresa de e-mail: contact@soigne.ro

Copyright © Soigne.ro Toate drepturile rezervate.