Welcome Allen Store !

0770 679 769

contact@soigne.ro

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Prin inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Clientul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopul administrarii calitatii de membru al site-ului si/sau al contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi si cu primirea oricaror comunicari din partea Vanzatorului, pentru realizarea activitatilor de comunicare și marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal este dat si pentru perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau a contractului de vanzare cumparare in scopuri de comunicare oferte prin e-mail.


Clientul si/sau membrul, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor si isi poate exercita aceste drepturi adresandu-se Vanzatorului. Clientul si/sau membrul a fost informat de faptul ca datele sale cu caracter personal ar putea fi transmise catre terti, catre autoritatile competente si/sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.


Vanzatorul aduce la cunostinta Clientului si/sau membrului ca este notificat la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal si isi desfasoara activitatea si in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și în conformitate cu  decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.


Magazinul online www.soigne.ro  va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (procesarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.


Care sunt informatiile de care avem nevoie?

Pentru a putea procesa în condiții optime comenzile online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, adresa e-mail, adresa de livrare si numar de telefon.
Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa contact@soigne.ro .

Copyright © Soigne.ro Toate drepturile rezervate.