Welcome Allen Store !

0742 132 647

contact@soigne.ro

Modalitati de plata

MODALITATI DE PLATA SI POLITICA DE PRETURI

Inainte de finalizarea comenzii Clientul va sti exact care este pretul final pe care ar trebui sa il plateasca pentru comanda, inclusiv cheltuielile de livrare mentionate in capitolul Costuri de Livrare.
De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.


PLATA PRODUSELOR

- Plata în numerar – Ramburs la curier – Plata cu numerar se face în lei, integral, reprezentând contravaloarea comenzii si a transportului (daca este cazul) la reprezentantul firmei de curierat, in momentul primirii coletului.
- Plata prin banca – plata prin banca se face in avans prin depunere la ghiseul bancii unde are cont Vanzatorul sau prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca for fi furnizate Clientului, prin mijloacele agreate de comunicare, in cazul alegerii acestei optiuni sau pot fi consultate si pe pagina de Contact.
- Plata online prin card bancar - plata se face cu un card de debit sau credit (Visa sau MasterCard), prin intermediul unei pagini securizate apartinand procesatorului de plati MobilPay (www.mobilpay.ro), unde veti introduce datele cardului cu care doriti sa achitati contravaloarea comenzii. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.
  
IN CAZUL PLATII ONLINE CU CARDUL TRANZACTIA SE REALIZEAZA IN MEDIU SIGUR, ASIGURAT DE PROCESATORUL DE PLATI MobilPay IAR SITE-UL WWW.SOIGNE.RO NU ARE ACCES LA DATELE CARDULUI.

In cazul platii in avans, prin ordin de plata, livrarea produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


Copyright © Soigne.ro Toate drepturile rezervate.